DM resultater

2016:

DM i kvindernes dobbeltfirer:

Anne Larsen, Julie Storm, Marta Kempf og Line Katrine Olsen

DM i herre otter:

Esben Rusbjerg, Niklas Sørensen, Jesper Fredsted, Sebastian Terp, Oscar Mazza, Nick Larsen, Malte Rusbjerg, Tobias Kempf og styrmand Line Katrine Olsen

VM Guld til Odense roer

Kontakter

Forbundskraftcenter Odense  (KCO) er en integreret del af Odense Roklub. Styregruppen består af Odense Roklubs formand, koordinatoren samt trænerpanelet. Grundlagt 2001. Formålet med at drive centeret er at udvikle roere, som kan indgå på landsholdet.  I vinterhalvåret samles roerne ca. én gang om måneden til fælles træning og der trænes 7 – 9 gang om ugen. Fra påske er der hver weekend træningssamling, og der trænes 8 – 10 gange om ugen.

Formål 12 – 16 årige: Udvikle talenter med henblik deltagelse i blandt andet Baltic Cup. Træningen i Odense skal være et skridt mod deltagelse i Dansk Forening for Rosports landshold.

Formål 16 – 23 årige: Udvikle talenter med henblik på deltagelse i kaproning på eliteniveau ved nationale og internationale kaproninger. Træningen i Odense skal være et skridt mod deltagelse i Dansk Forening for Rosports landshold.

Administrator:

Johnny Bo Vikkelsøe