Motion

Motion i Odense roklub foregår på flere niveauer:

I rovagten møder du op og ud fra deltagerkredsen sammensættes både ud fra ønske om at få sved på panden eller en hyggerotur. Der roes i inriggere, gig og outriggere.

8GP er for dem som er konkurrenceminded og vil være med i et fasttømret rohold, som mødes samtidigt med rovagten. 8 GP deltager i 3 regattaer samt langdisstancekaproningen på kanalen.

Er du til oplevelsesture, arrangerer klubben ture til udlandet rundt om i landet.

Når du har fået sculleret, kan du blot møde op i klubben når det passer dig at ro en tur i singlesculler eller har du en fast makker, kan I ro i dobbelsculler.

Scullerret

I perioden juni, juli og august afholdes der løbende scullerkursus i rovagten. Tilmelding foregår på opslag i klubben.

Bliv kanininstruktør

Alle kan give en hjælpende hånd når de nye kaniner bydes velkommen i klubben. Kontakt instruktion@odense-roklub.dk

DFfR's træneruddannelse ABCD

Ønsker du træneruddannelse har du mulighed for at deltage på DFfR's trænerkursus. Hvert modul tager en weekend. OR betaler deltagergebyret.

Læs mere om uddannelserne og hvor/hvornår de bliver afholdt på DFfR's hjemmeside HER