Motion

Motion i Odense roklub foregår på flere niveauer:

I rovagten møder du op og ud fra deltagerkredsen sammensættes både ud fra ønske om at få sved på panden eller en hyggerotur. Der roes i inriggere, gig og outriggere.

Er du til oplevelsesture, arrangerer klubben ture til udlandet rundt om i landet.

Når du har fået sculleret, kan du blot møde op i klubben når det passer dig at ro en tur i singlesculler eller har du en fast makker, kan I ro i dobbelsculler.

Scullerret

I perioden juni, juli og august afholdes der løbende scullerkursus i rovagten. Tilmelding foregår på opslag i klubben.

Bliv kanininstruktør

Alle kan give en hjælpende hånd når de nye kaniner bydes velkommen i klubben. Kontakt instruktion@odense-roklub.dk

DFfR's træneruddannelse ABCD

Ønsker du træneruddannelse har du mulighed for at deltage på DFfR's trænerkursus. Hvert modul tager en weekend. Ansøgning rettes til bestyrelsen. Hvis din ansøgning godkendes betaler OR deltagergebyret.

Læs mere om uddannelserne og hvor/hvornår de bliver afholdt på DFfR's hjemmeside HER