Velkommen i ungdomsafdelingen

VELKOMMEN TIL ODENSE ROKLUBS UNGDOMSAFDELING!

Har du lyst til at prøve en sjov og udfordrende sport, med masser af sociale muligheder og frisk luft og er du mellem 11 og 18 år? Så er ungdoms roning i Odense Roklub lige noget for dig!

Ungdomsroning – for sjovt

Ungdoms afdelingen i Odense Roklub har til formål at introducere rosporten for unge mennesker i alderen 11 til 18 år. Afdelingen tilbyder 3 ugentlige træninger med rig mulighed for både fysisk, psykisk og social udvikling, deltagelse i regattaer i Danmark og udlandet, træningssamlinger og andre sociale arrangementer i og udenfor klubben. Som ny roer tilrettelægger trænerne introduktionsforløbet individuelt for dig så det passer efter dit niveau – herudover introduceres du primært til kaproning.

Odense roklub rummer alle typer af sportsudøvere og vi tilbyder træning der passer til alle niveauer og ambitioner, uanset om du vil være motionist roer eller drømmer om landsholdet.

ungdom@odense-roklub.dk

Introduktion

ALLE ROERE SKAL KUNNE SVØMME 300M UDEN PAUSE!

Sikkerheden er i top når de unge mennesker introduceres til roning. Træningen bliver tilrettelagt den enkelte roer således så det passer til alder, niveau og udvikling. I forbindelse med de første træninger på Kanalen bliver trafikregler gennemgået grunddigt – herudover starter roeren i en EDON-båd; en bred på med pongtonger. Redningsveste er også tilgængelige.

Når de føler sig sikker nok introduceres du til kaproningsbådene.

At skabe et miljø i roklubben som er attraktivt for børn og unge.

Der skal udbydes attraktive tilbud på vand og land.

Tilbuddene skal omfatte daglig motionsroning i alle klubbens bådtyper.

De unge skal motiveres til at bidrage med frivilligt arbejde til foreningen.

Svømmebevis

For at blive roer skal du kunne svømme 300 meter. Du skal aflægge svømmeprøve hvert 2. år.

Træningstider (sommer)

Mandag: 16.30 - 18.00

Onsdag: 16:30 - 18:00

Lørdag: 10.00 - 12.00

Træningstider (vinter)

Mandag: 16:30 – 18:00

Onsdag: 16:30 – 18:00 (husk varmt tøj og løbesko)

Lørdag: 10:00 – 12:00

Ungdomsroning – på kaproningsbanen

Synes du det er sjovt at konkurrere kan du som ungdomsroer i Odense blive tilknyttet kaproningsafdelingen. Her bliver der i højere grad lagt vægt på fysisk træning, teknisk udvikling og konkurrence. Igen bliver træningen tilrettelagt den enkelte roer. Kaproerne træner næsten dagligt, og deltager i kaproninger rundt i landet og udlandet.

Har du spørgsmål du kontakte os her: J
Esben Friis Rusbjerg
Mob. 30 13 26 31