Velkommen i ungdomsafdelingen

Kom og vær med i ungdomsafdelingen! Vi glæder os til at tage i mod dig, lære dig at ro og lade dig indgå i klublivet. Har du ikke tid til at komme til det åbne hus – så kom på en af dagene, hvor der er træningstid!

Det vil være en god ide at kontakte Morten Larsen, som er vores ungdomsleder for at sikre at der er en instruktør med afsat tid til at give dig den optimale opstart, dette kan ske på mail:  ungdom@odense-roklub.dk

Ungdomsroning – for sjovt

Som ungdomsroer i Odense kan stort set træne så ofte du vil.  Hovedparten af de danske ungdomsroere træner to – tre gange om ugen a ca. en times varighed. Og så tager de på langture- og ungdomsture, hvor der lægges vægt på at have det sjovt med kammeraterne og at nyde naturen.

De daglige roture vil i første omgang ske i inriggere og gig-både. Når du bliver erfaren kan du prøve scullere og dobbeltscullere. I weekenderne kan du måske ro med roere fra de andre roklubber på Fyn.

Er der storm- eller regnvej så spiller vi bordtennis, løfter vægte, løber en tur, spiller fodbold – eller spiller kort.

At skabe et miljø i roklubben som er attraktivt for børn og unge.

Der skal udbydes attraktive tilbud på vand og land.

Tilbuddene skal omfatte daglig motionsroning i alle klubbens bådtyper.

Tilbuddene skal omfatte kaproning, langtursroning og motionsroning.

De unge skal motiveres til at bidrage med frivilligt arbejde til foreningen.

Svømmebevis

For at blive roer skal du kunne svømme 300 meter. Svømmebevis kræves hvert 2. år.

Træningstider

Mandag 16.00 - 18.00

Lørdag 10.00 - 12.00

Husk - fuldt skiftetøj hver gang. Kæntringsøvelser vil blive gennemført ved passende lejligheder.

Ungdomsroning – på kaproningsbanen

Som ungdomsroer i Odense kan du blive tilknyttet kaproningsafdelingen, hvis du synes det kunne være spændende. Kaproerne træner næsten dagligt, og deltager i kaproninger rundt i landet og udlandet.

Morten Larsen

ungdom@odense-roklub.dk