Enter Title

OR Skitur 16-24 Januar 2016 (UGE 4)

Skitur for såvel snekaniner som garvede pisterotter.

Sted: Ischgel Østrig

Hej

De sidste mange år har forskellige personer fra klubben taget til alperne på ski i uge 4. Næste år er ingen undtagelse. Vi vil bare gerne være nogen flere. Vi er vist lige nu 5 ( Den hårde kerne )  men ville gerne op på 12-15. De sidste år har vi været 7-8 stykker.

Vi planlægger en tur til Ischgel som udmærker sig ved at være et fedt område både for øvede og begyndere.

Er du snekanin ?. Vi kunne godt tænke os at få nogen nye med, og helst nogen stykker som så kan følges ad på skiskole, og køre sammen når vi andre er i humør til sorte pister. Så mødes vi igen til frokost eller til eftermiddags cacao (med eller uden rom). Andre dage tager vi på fælles tur. Vil du vide mere, så snak med de undetegnede. Er der interesse, så laver vi en intro aften, og fortæller lidt om, hvad det der med ski er for noget.

ADVARSEL ! Skiløb kan være stærkt vanedanende.

Er du pisterotte ?. Så behøver du nok ikke vide så meget. Konceptet er kort: vi står på ski så meget vi overhovedet kan i løbet af dagen, og fester så meget vi orker om aftenen. Vi splitter os ofte i mindre grupper, efter hvad man har lyst til, men har også dage, hvor vi tager på fælles tur. Kort sagt ! gør hvad der passer dig under hensyn til andres ønsker.

Lidt om turen (som den foreløbig er tænkt):

Transport: Egen bil. ( Man kan også vælge andet hvis man vil)

Afgang: ca. 19.30 fredag d. 16/1. Ankomst lødag morgen og direkte afsted på ski.

Hjem tur: Lørdag d. 24/1 ca. 14.00

Indkvartering:  Lejlighed med køkken.

Mad: lav selv, restaurant eller hurtig snack under afterski. Alle behøver ikke gøre det samme.

Pris: ca.  5000,- for for Lejlighed liftkort og brændstof + skileje ca.  750kr  -  1100kr.

Hvem: Medlemmer af OR samt andre med tilknytning til klubben.

Arrangør: Jens og jeg er ikke rejsearrangører det er bare en fælles tur vi tager på. Oftest booker vi gennem et buro hvor man kan tegne afbestillingsforsikring m.m. individuelt.

Tilmelding: Skriv dig på  opslag i klubben hvis du vil med så giver vi besked år du skal beslutte dig endeligt.

Kontakt:

Nils Rosschou :                   23641404  mail@nilsonline.dk