Tirsdagsholdet

Klubben har siden 1983 været tilgodeset af Tirsdagsholdet.

Det er et hold ældre roere – pensionister og efterlønnere – med meget forskellige baggrunde. Der er en tømmer, et par elektrikere og ingeniører og flere andre erhverv og kompetencer repræsenterede. Det er værd at bemærke, at man ikke behøver være hverken efterlønner eller pensionist for at være med :-)

Fælles for Tirsdagsholdet er lysten til at mødes i klubbens velkendte atmosfære af træ- og kunstfiberbåde, værktøj og fællesskab. Ro-ancienniteten for disse roere varierer fra et til halvtreds år.

Tirsdagsholde

Holdet har fået sit navn fra den faste aftale om tirsdagen, 8:00, året rundt. I 2016 var 14  mand og en Kvinde tilknyttet reparations- og vedligeholdelsesholdet. Specielt vinteren byder på meget renovationsarbejde, udført i  det midlertidige værksted, Kanalvej 154.
Arbejdet starter ved 8:00-tiden. Ro-protokollen gennemgås, og arbejdet fordeles. derefter drikker man kaffe og spiser rundstykker. Hvis nogen har fødselsdag, er der også plads til en Gammel Dansk. Dagens arbejde sluttes af med lønudbetaling ca 11:30 ( Øl/vand.)