Enter Title

Odense Roklub har siden foråret 2012 været  en af de foreninger der kan støttes via dit elforbrug.

Nu ½ år efter vi er startet har det vist sig at det ikke kun er klubben der har tjent på arrangementet, men også vores støtter. Elprisen har således været  43,55 øre pr. kwh, hvor den almindelige listepris har været 55,52 øre.

(kilde FynsStiftidene 22 juli)

Du kan også støtte Roklubben via dit strømforbrug.

Vi er tilmeldt FynskSupportEl, som er en "sponsor" ordning hos Energi Fyn. Det betyder, at hvis du vælger at støtte netop vores klub, så giver Energi Fyn 2 øre pr. kWh, som du bruger. Det er ikke noget, der bliver lagt oven i din pris.

Du bliver "sponsor", men Energi Fyn betaler. Det kan blive til mange penge, hvis der er mange som vælger at støtte os. Du kan støtte både som privat og erhvervsdrivende – forbruget må dog højst være 100.000 kWh om året.

For at få FynskSupportEl, som dit el-produkt, skal du gå ind på http://www.fynsksupportel.dk og tilmelde dig, det er også her, at du skal vælge Odense Roklub blandt de mulige klubber du kan støtte. Alle kan tilmelde sig – også selv om du ikke i dag får el fra Energi Fyn, det er også muligt at tilmelde firmaer.

Du får din el på sædvanligvis, og vil ikke mærke forskel – det eneste du skal gøre er at vælge FynskSupportEl på http://www.fynsksupportel.dk  , hvor du også kan læse mere om ordningen.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen