Kraftcenter Odense

Hvad er Kraftcenter Odense?

Forbundskraftcenter Odense  (KCO) er en integreret del af Odense Roklub.

Styregruppen består af Odense Roklubs formand, koordinatoren samt trænergruppen.

KCO blev grundlagt i 2001med det formål at udvikle kaproere, som kan indgå på landsholdet.

I vinterhalvåret samles roerne ca. én gang om måneden til fælles træning og der trænes 7 – 9 gang om ugen. Fra påske er der hver weekend træningssamling, og der trænes 8 – 10 gange om ugen.

Formål 12 – 16 årige: Udvikle talenter med henblik deltagelse i blandt andet Baltic Cup. Træningen i Odense skal være et skridt mod deltagelse i Dansk Forening for Rosports landshold.

Formål 16 – 23 årige: Udvikle talenter med henblik på deltagelse i kaproning på eliteniveau ved nationale og internationale kaproninger. Træningen i Odense skal være et skridt mod deltagelse i Dansk Forening for Rosports landshold.

Styregruppen i Kraftcenter Odense

Administrator og træner